Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommarkvitter

Uppstigen från stora djup
Hörs gökens ljudboj
Nånstans i väster
Dropparna stannar i luften
Svävande fruktbar dimma
Prunkande lövholmar
Över Mälarens urtid
Fågelgrabbar sorlar i baren
Mammorna väger matchvikten
Människan tänker på döden
Och får väldigt bråttom att leva




Fri vers (Modernistisk dikt) av svernbygrabben VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-05 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP