Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövsus och doften av ängsblommor

 

 

 

spindeln spinner sin väv

förrädiskt glittrande fälla

efter morgonens duggregn

lockar till sig flygfän

 

trädens kronor susar

sommars milda sång

den blomstertid nu kommer

och fägring är så stor

 

rådjurskidet söker ängsligt

under mammas trygga skydd

i skogen faror lurar

bäst att på sin vakt vara

 

ängen står i blomningstider

inbjudande till sommarlek

för de älskande två

som älskar varandra så

 

skogen hemligheter döljer

om du stigen följer

du till gläntan kommer

där ljuset strålar klart och magiskt

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 803 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-05 10:28



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Längtar till sommaren..
2022-11-25

  charlotte VIP
mycket fin, oh vad jag längtar till sommaren
2019-11-18

  Irene Åberg
Hej*LJUVLIG*VACKER*
SENSUELL*POESI*
*I*SOMMARENS*
UNDERBARASTE*TID*
JUST**NU*TACK**
KRAM*irene
2018-06-23

  överlevaren VIP
Bra och vackert skildrat!
2018-04-13

  BenGust VIP
Skogen är en outsinlig källa att ösa ur.
Ju djupare in, ju bättre och mer magiskt.
2017-07-21

    ej medlem längre
Åhhh vilka underbart vackra scener du smeker fram...både lite dramatiskaen ändå vackra...gillar jättemycket.
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP