Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... på Den Säkra Sidan.


Konfirmation


Kommer du närmare ?

Får jag känna, mjukt,

dina fingertoppar nudda

min Själ, -- i Tanken?

Stannar du kvar, --

hela Året i min

Andes närhet ?

Gick du på konfakurs

i Ungdomen? Å, fick

fina presenter, som

lockbete ? Jag, själv,

konfirmerade mig aldrig!

Men, kan tänka mig å

göra det inför ditt hjärta, -

- så att du vet du har

mig på Den Säkra Sidan !!

Så, vi kan leva lyckliga, i

Alla våra dagar ~~~ <3








Fri vers av Marianne Räf
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-05 11:28



Bookmark and Share


  ULJO
Tyvärr så ha många konfimerat sig just på grund av presenterna. Det är ju galet. Konfirmation har ju ett helt annat syfte
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf