Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en stad

Du är en stad

Jag vandrar genom dig

Portarna står alltid öppna

Men bara för mig

Alla andra är utlåsta

Jag går omkring på dina gator

Känner din värme strömma fram som ljumma vindar mellan husfasaderna

Utanför fryser alla

De som inte har någon stad att gå in i

För de älskar bara sig själva

Men deras egen stad är kall och tom

Gudslös och mörk

Därför söker de sig till dina portar

Men du öppnar dom bara för mig

För vi är varandra

Kärlek utan murar




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-05 12:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läste o begrundade, hörnet sedan rundade, mörkret övergav i efteråt, liksom barnets högljudda gråt, tänkte om texten den väl beundrade.
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt