Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ju fin

 

Du är ju fin

sa han

samtidigt som han satte sig så nära det bara gick och fortsatte

Du får ursäkta att jag sätter mig så nära

det kan verka som om jag flirtar

 

Jag vill ju inte dö i förstorat

och brustet hjärta

tänker jag 

medans jag svarar med tystnad

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av PkA
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-05 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA