Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kolt

 

 

 

Den spräcker viljanstårarna, de

krasar i backen ibland tidens  små vita 

Stjärnor.

 

Sluten var jag, nu är jag öppnad, 

 

påklädd mot det kalla 

 

Väntad

 

Och skrudad för sommaren.

sommaren.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-05 20:37



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skrivet
2017-06-07

    ej medlem längre
Vackert och positivt
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP