Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåa spåret




örnfjädrar spridda över instrument vi
varken hört talas om eller
satt namn på

tonerna har inte nått ut över
rummet än men vi
vet redan att dom ska
möta det blåa spåret som
ensamt söker sej
i sin egen riktning över tavlan




Fri vers av Erik Hall
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-05 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall