Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sluter min hand

Jag sluter min hand om solstrålen

Den är din att ha

En kall vårdag mötte du mig

I vind, trotsande is och snöstorm

Nu sjunger du från mitt tak

Ladusvala, dina toner värmer

en själfrusen jätte

Du öppnar mig i ljuset

Solen är din att ha

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-06 01:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En härlig text som utstrålar värme till oss som läser och till ladusvalan som sjunger värmande toner.
Det kan behövas om man är "själfrusen"
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP