Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förödmjukad!


Jagad


Skall jag jagas ut
i vårsommaren, i-natt, -
över stock å sten rusa ?
Vet ej va´ som sker i Sömnen!

Det verkar som om jag, då,
framlever i ett subversivt
Skeende i ett grått dunkel.

Radion ackompanjerar min Dröm.

Hetsiga röster, barn som
håller upp narkotikasprutor...
...de vill sticka i mina - - -
händers vener.... Och, en
äldre karl våldtar mig; jag
märker, känner ingenting, -
skyddad av medvetslöshet,
är dumpad i koma,,,,,,,,--

Sitter här, i nattens tidigaste timma å
känner mig förbisedd å tilltryckt.

Arméer av sadister kryllar
i min hjärnas tankerum.
Vet ej ifall jag vågar sova !!

De har bestämt sig för å ge mig
Diagnosen : GALEN ! --- ---
Men, jag ger dem inte rätt å
håller ej med dem ! -------
Jag har relevanta teorier!*

Mina Idéer är inte på tok !
Jag är bara jagad, förföljd!

Blir trött på allt deras Prat!








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-06 01:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
imovane o stilnoct är inte bra.
2017-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Hjärtskärande text om illasinnade människor som jagar, förföljer och trycker ner.
Går in som en tagg i mitt hjärta.
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf