Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så bråttom !


Cinderella


Är så intresserad av en person
å kastar iväg cinderellaskon.

Hoppas han tar upp den meddetsamma
å att det mellan oss tänds en flamma.

Coola blickar vilar i varandra.
Blir han kär skall jag inte nånn klandra !

Han är av finaste material !
Om, han kom hit blev min Lycka Total !

Han är älskad av kvinnor, överlag!
Så, jag tror jag måste vänta ett tag.

Spanar in Framtiden med förväntan.
Då, älskar vi utomhus i gläntan !

Må, vi hamna i lyckliga dagar,
att vi får Amour, som oss behagar.....

Å, "frukt" av vår Kärlek, så intensiv.
Aldrig, upphör vårt heliga Samliv !!!!!!!

Jag menar allvar, det här är vår Grej !
Ni kan inte stoppa honom å mig !!

Härligt, det vore å Sammankomma, --
-- här i Hässelby - eller i Bromma.-

Men, jag har ej så otroligt bråttom!
Dagar, då vi lever, finns det gott om !*







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-06 05:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, väldigt bra skrivet! Utmärkta rim, i blandade stilar. Livfullt!
2017-06-08

  Salvation Pepper
Denna klokhet i att vara redo att vänta ger Hoppet än mer styrka.
2017-06-08

    ej medlem längre
Väldigt positivt och fint!
2017-06-07

  ULJO
Andas positivism
2017-06-07

    ej medlem längre
hoppas det blir ni två.
2017-06-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra dikt i hoppfullhetens tecken!
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf