Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalt?

Jag har alltid känt mig onormal i en värld som jag då trodde var normal.
Nu har jag insett att världen runtom mig var onormal och att jag var normal.
Vad är då normalt? Antingen är alla normala eller ingen. Det normala är individuellt utifrån person till person.
När man möts på ett djupare plan, då växer vänskapen. En finns kvar och vi växer tillsammans, en är ny och jag förstår nu att vi mötts för att hjälpa varandra. Därför känner jag mig normal nu. För den onormala världen förut handlade bara om yta. Jag hatar att prata bara yta. Så dom jag trodde var normala då, är idag onormala i mina ögon. Fast dom är normala i sin värld.
Nu äntligen kan jag känna mig normal, i min egna normala värld! Och du är normal i din egna normala värld!




Fri vers av AnnaMatilda
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-06 09:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att det är omvärlden som är onormal.

Det finns bara en sanning, men det är just på grund av att världen valt att vända den ryggen som den kvalificerar sig för benämningen onormal.
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMatilda
AnnaMatilda