Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det mörka

Jag följer med dej ner i djupet
där får vi vara ifred med våra lekar
"varför har du mask och piska"
du gillar det
där i djupet blir jag kåt
den mystiska kvinnan
gör mej galen, helt galen.

Här stannar jag länge




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 295 gånger
Publicerad 2017-06-06 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson