Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar hos mig

Jag har nått ett vägskäl i mitt det är dags att ta farväl
Jag gör det för mig själv för jag vill mig väl
Jag vill aldrig tillbaka till den som jag en gång var
Därför gör jag slut med mig själv
Och blir ett bättre jag



Jag har aldrig förstått att det är jag och inte ni
Jag kan ändra mig själv, och låta er förbli
För jag lever här och jag lever just nu
Därför gör jag slut med mig själv, vill inte va som du



När jag kommit till insikt med mig själv att jag har ett problem
Så kan jag göra nåt åt det som jag satt i system
Så nu tar jag farväl av mitt onda jag
jag ska göra det jag gör bäst, bara vara jag


Vem var jag då och vem kommer jag bli
Ett bättre jag med mer harmoni
Eller samma jag som jag var fast jag är fri
Den svåra resan i mig kommer bli magi


Finns med musik: https://www.youtube.com/watch?v=R7BeRqeqtAM




Fri vers av AnnaMatilda
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-06 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaMatilda
AnnaMatilda