Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människors ord

Med kärleken i handen så låt mig nu få bära nyckeln till ditt hjärta. Du är personen som alltid har rest mig upp från mardrömmarnas börda. Människor säger att det går fler turer här i livet, vad ska man göra när sitt hjärta bara bultar av smärta. Ta mig nu i handen och låt mig få uppleva den stora känslan som kallas kärlek.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 175 gånger
Publicerad 2017-06-06 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz