Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlighet i förvandling


Tack, mon cheri, för allt du ger av dig själv
tack, mon cheri, för alla insikter om livet du delar med dig
tack, mon cheri, för allt det du lockat fram hos mig själv


I denna vår tid i förvandlingens tecken




Fri vers av Nic
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-05-24 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic