Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens krona

Ett tungt åskväder drev

den unga kvinnan mot

det trygga mörket

 

en stickande känsla och ett

tungt sinne förkunnade att

förvirringen nu var fullbordad

 

hennes tunna klänning dansade

runt hennes ljuva uppenbarelse

och molnen skingrades

 

en krona utav lidelse smekte

hennes inre och hennes svävande

fotsteg förnimmades




Fri vers (Fri form) av Frida Andersson
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-06 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson