Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång mot terrorn

Jag orkar inte läsa mera.
Säg varför varje målning målas svart?
Jag är så trött att observera
Hur ondskan gör min dag till mörka natt.

Nu har jag sett det hemska hända
i London, i Berlin och i Paris.
Hur mycket vackert kan du skända
för mål med allt för höga pris?

I Nice, Stockholm och Manchester
där ska vi leva som vi alltid gjort.
Ur sorgen fogas våra rester
till något större - något stort.






Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 590 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2017-06-06 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra om den mörka värld vi lever i!
2017-06-07

  ULJO
Någon måste sätta ner foten. Så här kan det inte fortsätta
2017-06-07

    ej medlem längre
Ja,det räcker nu!!!
2017-06-07

  lodjuret/seglare VIP
Våld föder våld, så varför alls börja ett bråk. En sång kan göra att fler sjunger. Så du har en poäng i att skriva en sång.
2017-06-06

  walborg
En uppgivenhet vi alla känner - och som vi måste bekämpa tillsammans för att bygga en ny bättre värld för våra barn och barnbarn
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L