Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma gamla sanning




det finns inget öga som kan
se allt det måste du acceptera

jag har lika mycket att säja när jag
ligger på parkbänken som när jag
rånat närmsta bank

och det är samma gamla sanning det är
samma gamla sanning men ingen
ingen har lyckats lösa gåtan




Fri vers av Erik Hall
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-06 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall