Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns valkarna

 

I salen steg livet in. Satte sig på huk. 

 

Talande tystnad skärpta sinnen oöverskådlig 

projektion trots det trots det slog handen 

 

döden som en notis i ett hörn av tidningen 

gav Guden faan 

i all vår satans bekräftelse frågetecknet inte hängande 

ickefrågan blänkande ren likt upplevelsen 

 

Mötte dig vid affären. Punkt. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-07 00:23



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Det är slående hur mycket utrymme du ger mig som läsare att "fylla i och känna in" trots att jag samtidigt leds av orden att se konfrontationen/mötet mellan liv och död.
"döden som en notis i ett hörn av tidningen" är fantastiskt talande för det vi vanligtvis inte vill tala om/tänka på, eller som vi plåstrar över med eufemismer som "gå vidare", "lämna in" osv.
2017-06-07

    Bärkraft
Bra lite aggresivt Talande
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP