Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men inte som jag vill

 

 

om sträckan som är kvar

vet jag just ingenting

 

ivrigt passerande

dikesrenens milstenar

påminner jag mig

att vägen använts

av otaliga andra

med samma mål

 

kanske är det

återföreningen

jag åtrår

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-07 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg