Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rubrik på utveckling

 

Molnen flyttade sina ihopväxta ögonbryn 

separerade och luften tunn nu 

hinner aldrig slita dig i stycken 

innan jorden grusar sikt som dominobrickor

faller det mänskliga och du du fullt upp 

med det gamla igenkänneliga kriget 

 

definierar sig genom tidig vuxenår 

förstelnade uttryck av händer på fönstret 

 

överallt du du du och du och ni och dem

idioterna 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-07 12:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hela tiden kamp. Så gott som oavbrutet.
Sådant är livet.
2017-06-07

  ULJO
Berörande skrivet, mycket att tänkda på här
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP