Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad står på Menyn?

Förrätt; Kaffe.
Huvudrätt; Ett huvud.
Efterrätt: Att städa!

Alternativ 2; Förrätt: Kaffe
Huvudrätt:Promenad.
Efterrätt: Att städa.




Bunden vers av Mim
Läst 215 gånger
Publicerad 2017-06-07 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim