Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemma i studion...(PTS kommer ur min Egen, teori efter år av forskning).


Men du är så charmig!

-Vad jag kan se så plågas du av psykiska problem
det vill säga, du har problem med andras psyken.

PTS (psykisk trauma stress).

-Jaaa, jag blir så djävla stressad när ingen fattar,
meningen.....

-Med vad?

-Med Livet, såklart! Vadå bomba, då är man ju knäpp!

-Ja, du har rätt!

---

Lita bara Till, dig själv i stort och var liten när du möter....


LIKA

-Jag fattar spelet, tror jag.

Så lämnade ni ett ord till oss, skrivet på glaset till porten.

Ordet är: Suger.

Så enkelt, det är klart vi ska skapa en penna att suga på när behovet efter något som lugnar tränger på. Förutom bläcksvamp ska där finnas ett bra läkemedel.

(Jag kan inget lova men söker efter samarbete med flera)


Det här säger konsten, skapa först i bilden.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-07 15:12



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hmmm...snärjig...bra !
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP