Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denne nedanstående text, är tillåten att delas i sin helhet. Om inget annat så att folk, får veta sanningen.


Vänersborgsbostäder viktigt meddelande

Kom ihåg att ALDRIG söka bostad – Vänersborgs bostäder i Vänersborg. Ifall du är;

  1. Kristen och kvinna
  2. Utomnordisk eller Nordisk, utan muslimska sedvänjor.
  3. Vill leva ett eget liv och utan att bli störd.

Gör du det ändå, så skyll dig själv. För Vänersborgs bostäder sanktionerar, att du utsätts för störningar och rasism av muslimer. Detta främst av dem, som har kommit från Afrika.

Rasismen du utsätts för är; trakasserier, förtal, glåpord och falska anmälningar.

 

Så vill du leva ifred och är rädd om din hälsa. Undvik Vänersborgs bostäder och omnejd – främst om du är vit kristen kvinna.

 

Det är också farligt för er att bo i Vänersborgs bostäder. Ifall ni kommer, från ett annat land som nyanländ, ifall ni inte är muslimer. Då dessa anser att det är deras agenda. Som styr boendet i hela området.

 

Observera; att jag har fått flertal klagomål, från olika individer, vilka har tvingats flytta pga. att de blivit trakasserade.

Enligt ett vittne, så bryr sig Vänersborgs bostäders personal endast om de nya områdena. De områden som Vänersborgs bostäder gör reklam för. Andra områdena låter de bli som de blir. – Detta fick jag höra från vittnet, under en av Aqua blås dagar.

Det är också så, att Vänersborgs bostäders personal. Anser sig ha rätten att fostra er, i hur ni ska prata/kommunicera. De håller också varandra bakom ryggen och hindrar polisen i deras arbete – ifall ni tar kontakt med polisen i olika ärenden.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Flicis VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-07 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP