Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dracopoeterna




vi stannar aldrig nånstans en
längre stund inga
dörrar ska hinna
stängas bakom oss

det är bara jag som
lyckats hålla mej vid hennes sida
och vi måste bli mer än bara minnen




Fri vers av Erik Hall
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-07 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall