Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade ...

 

 

trådarna är otaliga

komplexa som molnen 

och sina vita andetag

drömmande önskningar

förflyttar sig osynligt

från hjärta

till hjärta

innerlig känsla snuddar vid oss

och ett vi landar

så lugnt och stilla




Fri vers av Rise Little One
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-12 13:44



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Gillar.
2017-06-20

  Lars Hedlin
Väldigt fint
2017-06-19

    Dan Myrbeck
Tänkvärt o fint skaldat!
2017-06-14

  Quasimodo
Här andas drömmar och önskningar sida vid sida som nuddar vid den innersta känslan.
2017-06-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Så stillsamt och vackert du diktar om kärlekens gemenskap till ett vi.
2017-06-12

    ej medlem längre
Orden andas vacker kärlek.
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One