Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
For the Old Stage of Animals; "The Horse has fallen"; Power missused


Wild Boar Message; Let's Dig and Dance Yeah

 

Är fasligt Intressant idag. Nån é. 
Pot Purri visst också, och fånig fåné
Alltid 

i diket brevé

Nu också Internt? That's why it smells

No Bengt and no Bernt  

Som om inbjuden. "Fränt!"
- You are dreamed, by Lizard.
You, 'okände hemBesökare'

by Weasle and Opossum in jeapardy

/Jaguar; Integrity.


As a sick Bear on the wrong side of Them Ways. Far far from the Cave.

/Bear; Introspection

(Inside my Territory in bad business)

Illa illa. Inte ens en synvilla.
Drafts unpubliced cannot be visible
Not by anynone else

and no No one [1] more
than
The Homepage righteous Owner; In the quiz-abled 'Fläsk på fel svin'

/Wild Boar; Confrontation (Right In) 

Som 'sallad' i ett sumpträsk; mera vin ja, mer viiiN
S-(om om)All-Ad: trippelF’s och en glitch. So be it. 
En stum och sketen teater. You bitch, you son of an It!

Så hedras de döda, med än mer och Peer

Kopierar personligheter, a giveAway Disaster, as a selffullfilled Master

of Illusion, but concluesion is aj ti äm so near as you want, by Soul by Bird of O

plagierar statuerar modifierar manipulerar, härmar svärmar bland nöd

De är döda för Hävvens säjk! Föda för träd  

bland grödor i off road, du kliver på död, och lever på 'Sad&Lonely'’s 'Fee on Error'

*crocJaw’sClutch* Bad bad!

Only bad soul’s them Words, so don't Touch no don't touch. It is Flying Säd  

/Alligator; Integrate - to melt and digest, after Stream of Flod has broken them bones to pieces. 

 

Do we Go for preys or do we pray for them days of forlorn

samlar vi Majs eller Corn, bland pipor och knutor, from iSee’s-(äsch-ions)

famlas det efter them Lions

 

With Heaven by Horns? Forget it, forget and Forget

 

You are Dreamed and Smoked for them 7 back/further, so take and get hold All you get

I have Told You for decades, and Act of Force

The Horse has Fallen from Grace

 

/Mountain Lion; Leadership (to serve them cubs

in Respect of Time and Place)

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Pot Pourri
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-07 22:45



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Det är de små och fina raderna "Illa illa. Inte ens en synvilla." och det uppfriskande språkvalet/valen som är underhållande. Ortografin en njutning att se, :)
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri