Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på förlåt

Jag har gjort dig illa
och du har vänt mig ryggen
Ingen kontakt
Det kostar på
att skapa denna svala likgiltighet
när hjärtat gråter
Varje möte
blir ett hack i skivan
Nu finns du inte längre här
och vägen blir fri för oss båda
Jag skickar mitt förlåt
till poste restante
så vet du att den dag
när du vill komma mig till mötes
finns det ett brev att hämta
på närmaste postkontor
Du behöver bara säga ditt namn




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-08 04:31



Bookmark and Share


  Mia Popiana
Den satte sig i hjärtat. Fin!
2017-06-30

  Anya VIP
Jaa ibland tabbar man sig ordentligt...tänker jag när jag läser. Fullt mänskligt men svårt att hantera. Mycket fin gestaltning med brevet på närmaste postkontor.
2017-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande!
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP