Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På riktigt

Det var länge sedan jag sov
På riktigt
Jag var rädd att förlora mig i djupet
Rädd för det mörka okända
Rädd för att släppa - ljuset
Var ju heller aldrig vaken helt
Vågade inte släppa in - ljuset
På riktigt

Grådiset var min dag - eller var det natt
Det sållade och dolde
Allt som fanns
På riktigt
Hade egentligen knappt någon aning
Eller ens bild och erfarenhet av det som var
På riktigt

På riktigt tänkte jag att jag kanske skulle sova och ligga där tills jag ville gå upp
Och vandra omkring uppe så länge tills jag ville sova
Då kanske jag kunde få se och uppleva det som var
På riktigt
Och på riktigt våga förlora mig
Och släppa och släppa in
På riktigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-08 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP