Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontankar ...

 

 

vår kärleks cirkel är sluten

ingen början

inget slut

som ett flytande flöde -

andan från hjärtat

önskan från hjärnan




Fri vers av Rise Little One
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-08 09:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint
2017-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Så skulle det alltid vara...mycket vackert...
2017-06-10

  Karina"Kia"
Fulländad kärlek!
2017-06-09

  Nils-Robert
Evig kärlek. Så underbart
2017-06-09

    Elisabeth Nilsson VIP
En cirkel av kärlek, ritad i vackra ord.
2017-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Evig kärlek, underbart!
2017-06-08

    ej medlem längre
Här bor stor poetisk känsla mellan raderna.
2017-06-08

  Quasimodo
En omslutande cirkel som håller kärlekens flöde!
2017-06-08

    ej medlem längre
Vackert!
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One