Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hammock

Vänta lite
Åk inte riktigt än
Jag fick en på kinden
Eller
Jo
En till
Det börjar droppa nu
Det skulle dra förbi här med

Molnen har hållit andan länge
Allt vill släcka törsten
Regnet verkar tillta
Det strilar, skvalar, plaskar
Jorden vet inte vad den ska tro

Jag rör munnen men inget hörs
Det är ett regninferno
Vänta till dropparna blir en enda
Och börjar flyta




Fri vers av DavidM VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2017-06-08 09:21



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Regn är farsinerande. Rytmen, kraften, melankolin, galenskapen, befrielsen, meditationen, stillheten. Du rör dig mellan olika regnmelodier med relationen till den som är på väg bort som grundklang.
2017-06-19

  A_Bishop
Vacker, regn är magiskt!
2017-06-14

    ej medlem längre
Du beskriver på ett lysande sätt magin med regndropparnas litenhet tills de förvandlas till en enda, och börjar flyta!
2017-06-14

    Taly
bravo!
2017-06-13

  Mow Dean VIP
väldigt lekfullt och medryckande.

2017-06-08

    Peter Söderqvist
Fint diktat, regnet är en fantastisk metafor. Regninfernot är spännande. Mötet med någon/något annat skapar spänning.
2017-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt diktat i fin komposition, om regnet, till jord och kärlek, kommen.
2017-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Åk inte riktigt än...Vänta tills dropparna blir en enda

Fin text i kärlekens namn!
2017-06-08

    ej medlem längre
Så sinnligt och berörande! Den här dikten tycker jag väldigt mycket om!
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP