Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yngre matta, Yngre människa!

Känner mig yngre när jag går och tar ut mattorna.
De är större än mig, längre än mig (Foto, Kort, längre person, bredvid varandra.)




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger
Publicerad 2017-06-08 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim