Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och Rum

Tiden springer
hinner inte med
den försvinner bort.

Känslorna yr
tänk
jag känner mig som tonåring på nytt.

Tid och Rum
allt byts ut
allt är
härligt skrämmande just nu.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 234 gånger
Publicerad 2017-06-08 10:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott spännande
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson