Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det surrar inom mig

Tomrum som försvinner
värme fyller kyla.

Ger mig liv
värme
skratt och leende
och jag känner mig ung på nytt.

Det surrar inom mig
en känsla
en tanke
mitt hjärta vill följa




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-08 10:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skönt när det fylls på med kärlek .)
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson