Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömt kommer fram

försvunnit
sen länge,
känslan var dö
ingen tanke
inget hopp
om att det åter går att väcka.

Känsla av liv
bland spillror
tid att njuta
av att vara

Gömt kommer fram
vad kommer detta äventyr sluta.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-08 10:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring
2017-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson