Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zajedno / Tilsammans

 

Krenimo 

Istovremeno 

Ostavi te rusevine iza sebe

A ja cu ovaj ponor

Sretnimo se u pustinji 

Trazit cemo zajedno oazu 

 

Vi ger oss av

Samtidigt

Lämna ruinerna efter dig

Så ska jag lämna den här avgrunden

Vi möts i öknen

Tillsammans kan vi leta efter en oas




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-08 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alldeles underbar dikt.
2017-06-09

  Onomatoprofet VIP
Jeflea N. D.
Ja , ungdomar som är bokstavstrogna förstår kanske inte att jag inte menar bokstavligt
2017-06-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Vi ger oss av

Samtidigt

Lämna ruinerna efter dig

Så ska jag lämna den här avgrunden

Vi möts i öknen

Tillsammans kan vi leta efter en oas"
SÅ KANSKE BLIR OCH TÄNKER MÅNGA VÅRA FÖRLURADE UNGDOMAR.NÄR TAR VÄRVNING HOS isis;

2017-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket vacker dikt, om att lämna det gamla, för det nya.
2017-06-08

  Joakimnordbrandt
Mycket bra, eggande.
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP