Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villoväg

I ett enkelriktat spår,
smalt och fyllt med folk.
Det är lika bra att jag går,
här tillåts inget skolk.

Allt hade varit så lätt,
om jag kämpat lite då.
Total avsaknad av vett,
konsekvenserna är icke små.

Ett väl utmärkt skäl,
men ändå inget val.
Det som kunnat bli väl,
var det andra som stal.

En passiv trånad,
förlikas.
Månad efter månad,
hon bör undvikas.




Fri vers av Ossian_
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-06-08 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ossian_
Ossian_