Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens språk

Jag är regnet som faller ner
du är ljuset som jag ser
Jag är elden som brunnit ut
du är natten som tagit slut

Jag är blommorna på ängen
du är lakanen på sängen
Jag är morgonens sköna vind
du är gårdens vackra lind

Jag är gruset under skon
du är vattnet under bron
Jag är stjärnan i det blå
du är vacker att titta på

Jag är månen i sitt fäste
du är den allra bäste
Jag är orden i en sång
du är glädje dagen lång

Jag är världens högsta berg
du är höstens vackra färg
Jag är allt som är givet
du ger kärleken till livet

Vi är vingar i fågelns stråk
vi kan tala kärlekens språk
Vi vill genom livet vandra
vi är allting för varandra

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 823 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-06-14 12:29



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, du har även lyckats få rim Kärlekens språk!!
2018-04-28

  Linda CH VIP
Fantastiskt fin!
2018-03-06

  Maj-Lis VIP
Vacker hyllning till en kär
2018-01-14

  Stay Golden
JIPPIE!!!
2017-06-21

  Änglaögon
Så fint och innerligt!
2017-06-20

  Lars Hedlin
HÄRLIGT!
2017-06-19

  Janina Kaminska
Underbart om kärleken.
2017-06-19

  överlevaren VIP
Väldigt vacker dikt....ord som fångar hjärtat och berikar med kärlek.
2017-06-18

  Nils-Robert
Så härlig dikt om kärlek. Hoppas jag får läsa upp den vid rätt tillfälle
2017-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar dikt...tycker mycket om...
2017-06-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med kärleken
hand i hand
går det mycket
lätt allt allt
ta om hand!
2017-06-16

  Anya VIP
Fint innehåll och rytm. Fin kärleksförklaring.
2017-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Tillsammans är ni allt i den bästa av världar!
2017-06-15

  Palett
Så vacker kärlekspoesi !!
2017-06-14

  StinaJ VIP
Så underbar dikt, en fin hyllning till kärleken.
2017-06-14

  soligajag_1 VIP
Denna kärleks poesi tar musten ur en.
Så vacker och varm , tryggt ni vilar i varandras famn.
2017-06-14

    ej medlem längre
Alldeles underbar.
2017-06-14

    ej medlem längre
Den var riktigt vackert skriven!
2017-06-14

    Dan Myrbeck
Fint skaldat!
2017-06-14

  Marianne Räf
Den du skriver om i denna strålande fina dikt, kommer -garanterat - å smälta som vax för dig, dina ord ! :D

2017-06-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat till kärlekens tvåsamhet.
2017-06-14

    ej medlem längre
Kärlekens ord kan inte skrivas vackrare än du gör här.
2017-06-14

  lodjuret/seglare VIP
Texten får ett minne upp blomma, i mitt ansikte sågs rosor komma, som av blygsel klädde min kind, av någon eldig som sådde vind, säkert trogen sitt eget fromma.
2017-06-14

  Salvation Pepper
Ord att beundra.
2017-06-14

  Angela Bohlin VIP
Så fin...
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO