Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smårim 7



Prydnad

En tanke vag
att jag
en dag
kommer helt till sans
och uppnår en balans
emellan svart och vitt,
emellan hårt och blitt.
Jag förstått
att står de fritt
svart och vitt
så blir det grått.
och betalat dyrt
med sedelbunt och vitten
och fått det styrt
så optimum är mitten.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador

-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-26 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP