Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Sommar, sommar,
fånga mig,
tämj mig

Mitt innersta behöver dig,
din värme,
ditt ljus,
din vänskap

Bara fötter mot stranden,
picknick i parken,
sommarkvällar i bara linnen

Livet har en annan hastighet nu,
en annan innebörd.

Vi ser varandra i ögonen,
blickarna leker med varandra.

Solbrända händer,
jordgubbar och minnen som blir levande så fort den härliga söta smaken möter tungan.

Luften känns lättare att andas,
tiden finns inte,
vi lever som aldrig förr.




Fri vers (Fri form) av talandeord
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-08 21:18



Bookmark and Share


  Stay Golden
Underbar text, underbara sommar <3
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

talandeord
talandeord