Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag är en ny person med samma gamla misstag"

Inleder instabila relationer, väntar på konkreta tecken. Inser att jag hade en sån dålig vana med både tur och vansinne i mitt förgångna. Väntar nervöst på sanning nedgrävd i samhällsböcker eller fullpackade taxibilar blandat med dyra dofter och hjärtan som inte vill uppleva.
Jag vandrar vilse på Lavingtons gator i pastellfärgade t-shirts, gula pilotbågar och mörkt vågigt hår. Reser med budget flyg till Ukunda barfota enbart med kläder i plastpåsar. Sån överväldigande känsla att allt jag någonsin hatat har övertaget av mig med längtan och undran vad som egentligen sker med mig. Lockas av falska känslor samtidigt som mina realistiska instinkter hävdar min saknad.
Mina gamla vänner påstår att jag är en helt ny person. Att jag endast tror på mina egna alternativ, att jag har hittat rätt men samtidigt så fel.





Fri vers (Fri form) av argument
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-29 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

argument