Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Rock´n´roll kom till Funky stad

förändrades allting
För helt plötsligt började människorna att festa
hej vilt till musiken med den sköna akustiken
Till de blandade och sköna takterna ifrån
rock´n´roll och funk
Ja, det blev till ett jävla drag
För en festival hade nu plötsligt slagit sig dank
Näst intill anarkistisk som punk
Olaglig
Och mitt i den där smeten stod jag och spanade in
brudarna som dansade så sexigt och förföriskt
på stadens stora esplanad
Ja, jag kände mig mera lycklig än glad
För när just hon dansade fram till mig och gned sin kropp
emot min så smälte jag som choklad
Mådde bara bra
Vilket jag gör än idag
Men så är jag också för det motsatta könet riktigt svag
Ja, det vet jag
Min akilleshäl, tyvärr
Har det alldeles för lätt att i de förtjusande damerna bli kär
Och det bara sådär…

När Rock´n´roll kom till Funky stad!

Ken Cassel
8/6-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-06-08 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel