Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två minuters mellan jobb

 

Tiden mellan. Vad gör vi då 

knaprar på kex tar reda på historiska 

slag lägger samman bilderna till 

ens jag  i syfte uppväcka illusionen 

 

kanske  bara jord. Tung blöt torr. Är vi. 

 

 

 




Prosa av smultronbergen VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-09 09:54



Bookmark and Share


    Bärkraft
Kort men med bra innehåll



2017-06-12

  Den skrivande tysta
Kort, kärnfullt, vackert
2017-06-09

    Taly
jord som det kan växa ord ur.
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP