Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÖNSKEDRÖM - tanka

Livgivande regn

frodig grönska skjuter skott

frosten knep knoppar

humlor och bin yrvakna

frukt blev bara grönskedröm




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-06-09 15:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa regnet behövs. Har inte regnat på hela våren...men idag kom det.
Härligt med grönskedröm!!!
2017-06-10

  M.Eta
Finurlig ordmagitanka om önska-grönska!
2017-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en fin tanka...gillar allt det gröna...
2017-06-10

    ej medlem längre
Vilken underbar titel! <3
2017-06-09

  DavidM VIP
Det livsviktiga vattnet. Grönskedröm är en tänkvärd benämning.
2017-06-09

  Marianne Räf
Tycker att regnet som föll var så himla skönt ! Snyggt ord: grönskedröm!
2017-06-09

  P-E-H
Fint om regnets livgivande kraft.

Bra!
2017-06-09

  Blomma-Stjärna VIP
underbart tankat om vårt "slingriga-hit och dit-" väder!
2017-06-09

  Rise Little One
De blommande tiderna kommer ...
2017-06-09

    ej medlem längre
Väder och vindar styr och ställer.
2017-06-09

  ULJO
Bra om vädret
2017-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra Tanka om vädrets påverkan!
Våren och försommaren var en mardröm
som satt sina spår.
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP