Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från det ljusa fönstret ...

  

ser jag din vinkande hälsning

det gör mig glad

fem meter kvar

men dagens eufori har redan börjat

orden studsar 

längtan exploderar

i alla våra livliga pulsslag

allt är fullkomligt

precis så som vi ville ha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-09 13:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så gott
2017-06-19

  Nils-Robert
Gud så himla skönt. Grattis!
2017-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla...
2017-06-10

  Karina"Kia"
Sådan kärleksfull värme och att äntligen ses!

Varm ombonad dikt!
2017-06-09

    ej medlem längre
Äntligen hemma!
2017-06-09

  Quasimodo
Ger en skön känsla till fullkomlighet till livliga pulsslag för det som är just som det ska vara.
2017-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Tvåsamhet i den bästa av världar!
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One