Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke- konst

 

han hade ofta tänkt på djupa valv 

på Sartre hon hade knappt ägnat det 

tanke som om hela livet rymdes 

i ett organ för överlevnad böckerna 

från då i källaren 

 

hon ville döpa sig till oral men hittade 

inga substantiv parerbara. Så i brist 

på tid lade hon pannvecken under 

armarna gladde sig i smyg åt stanken 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-09 12:29



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Härlig !!!
2017-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Mannen som skrev boken "Äcklet".
Oslagbar titel.
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP