Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sköldkörtel


Utan sköld ut i livet

Finna dagen i ett ny
Vaknade och borta
Den stora klumpen
Under hakan
Neg mot bröstet
Och rösten den var dov
Hur jag aldrig kommer sakna
Den stora körteln
Under kniven
Hur ont gjorde det
Utan sköld ut i livet
Kan det gå
Vi får se
Verkar vara naket
Och ärret är stort
Men andningen
Är ljus och rosa




Fri vers av Sommarina
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-09 13:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit i närvaro..kram
2017-07-02

  Bo Himmelsbåge
Tråkigt att tvingas operera bort sköldkörteln, men vad jag förstår,
kan man leva normalt efter operationen,
med hjälp av medicin...
Lycka till nu... med den ljusa rosa andningen...
Fint beskrivet!
2017-06-11

  Anya VIP
Fint om hur det kan tänkas och kännas efter en operation. Hoppas det går bra på alla vis.
2017-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om en operation!
Önskar dig allt gott!




2017-06-09

  ULJO
Oh vilken stark text med många frågor mellan raderna.
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina