Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden, om den blir av

 

Om det finns nåt liv kvar på planeten när våra barnbarn får barn och barnbarn kommer vi med rätta att få skit för allt vi gjort och allt vi kunde ha gjort men inte gjorde. De kanske gör energi av det?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-09 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad som kommer att bli är det som vi alla väljer att göra av det, i det lilla som i det stora. Tack för denna tankeväckande text och för att du försöker på olika plan. Om fler ändå vore där...
2017-06-09

  Öknens Ros VIP
Om framtiden kan man bara sia, vart utvecklingen bär hän vet vi inte. Man kan bara hoppas på att våra barnbarn och deras barn skapar en bättre värld att leva i. Fattigdomen kommer högst sannolikt att bestå, det kommer att vara överbefolkat i många länder, det är det ju redan idag.
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP