Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom dina ögon

Var tog du vägen min vän?
I mörkret kunde jag inte hitta dig,
Och trots att jag ropade ditt namn,
var du försvunnen,
När jag behövde dig mest.
Såg du hur patetisk jag var?
Ingen anade vad jag vet,
Spegeln ljuger inte, min vän,
Så tala då om,
varför jag inte såg förut.
Jag vill inget hellre
än att vara söt för dig
Men när jag såg mig själv
genom dina ögon
trodde jag att jag skulle spy




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 681 gånger
Publicerad 2006-05-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP