Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grus

En tår, en pärla, ett stormande hav,
Känslor som virvlar i en värld full av krav,
Motstridiga tankar och värkande hjärtan,
Snittar min arm för att dämpa smärtan,
Att leva i mörker i brinnande hus,
Drömmar som falnar förvandlas till grus,
Att leva men inte i en värld av glas,
Allt kan så lätt gå i kras.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 601 gånger
Publicerad 2006-05-24 17:12



Bookmark and Share


  Ms Field
Snyggt rimmat! Jag märker hur jag läser snabbare och snabbare för varje textrad.

Dessa rader gillas allra bäst:

"Drömmar som falnar förvandlas till grus,
Att leva men inte i en värld av glas,
Allt kan så lätt gå i kras. "

Rubriken:-)
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP